< >
Facebook Twitter Email
All-inclusive

Classic Gym

BRN

WAT IS BRN?
Tijdens deze effectieve en motiverende groepsles werk je met behulp van 2 speciale kleine XCO buizen aan een fit en strak lichaam. Door de combinatie van aerobics, spierversterkende oefeningen en core training is BRN de ultieme workout om optimaal calorieën te verbranden en een slanker en strakker lichaam te creeëren. Het hoge FUN gehalte en de opzwepende muziek zorgen ervoor dat de les voorbij vliegt en elke les weer een feestje is!
Of je nu een beginnende sporter bent of een gevorderd atleet: BRN is de effectieve en motiverende groepsles voor iedereen!

HOE ZIET EEN BRN LES ERUIT?
Tijdens de 45 minuten durende BRN workout geef je je lichaam vorm terwijl je aan een ijzersterke conditie werkt. Om je spieren op te warmen start iedere BRN les met een warming-up. Na de warming-up is het tijd om te gaan knallen! Heftige cardioblokken in combinatie met de 2 speciale kleine XCO buizen laten je hartslag omhoog schieten waardoor jij optimaal calorieën aan het verbanden bent. De 2 speciale kleine XCO buizen maken BRN de absolute fatburner! De buizen, gevuld met grit, geven je spieren weerstand waardoor ze nog harder moeten werken.
In het tweede gedeelte van de les werk je door middel van een core training aan je sixpack. Om je lichaam strakker en gevormder te krijgen volgen een aantal spierversterkende oefeningen voor het onder- en bovenlichaam. Tot slot kun je heerlijk tot rust komen tijdens de cooling-down.

BRN: Body u Really Need!