< >
Facebook Twitter Email
Gratis Proefweek

Classic Gym

Bodypump

Wat is BODYPUMP?
BODYPUMP is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Deze 60 minuten durende workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft - en snel! Zoals bij alle andere Les Mills programma’s, wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie.

EEN TYPISCHE LES

BODYPUMP is ontwikkeld om je kracht en uithoudingsvermogen in de grote spiergroepen te verbeteren en daarbij zoveel mogelijk calorie├źn te verbranden om een maximaal effect te behalen. Door de zorgvuldig gekozen muziektracks wordt de les echt een feestje en vergeet je snel dat je met een workout bezig bent. Een reguliere les duurt 60 minuten.

1 Bij de warming-up bij BODYPUMP start je met lichte gewichten, om je lichaam in beweging te krijgen.
2 Je instructeur leidt je daarna door het grootste deel van de training, waarbij elke belangrijke spiergroep aan bod zal komen, waaronder borst-, rug-, schouder- en buikspieren. We garanderen je dat je je spieren voelt branden voordat we bij de cooling-down zijn aan beland.
3 De cooling-down bestaat uit rustige muziek en hierbij rek en strek je je spieren om het risico van spierpijn of blessures te minimaliseren.

VOORDELEN

Helpt je 600 calorie├źn per les te verbranden lichaamsvet te verliezen
Verbetert je kracht
Verbetert je algehele conditie
Vormt en toont je spieren
Verbetert je botdichtheid (helpt botontkalking te voorkomen)
Laat je sterk en vol zelfvertrouwen voelen