< >
Facebook Twitter Email
All-inclusive

Classic Gym

Bodypump

Wat is BODYPUMP?
BODYPUMP is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Deze 60 minuten durende workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waarnaar je streeft - en snel! Zoals bij alle andere Les Mills programma’s wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie. Zo wordt het nooit saai en blijft het uitdagend!

BODYPUMP is gebaseerd op HET REP EFFECT, een bewezen formule waarbij je spieren aanpakt met lichte gewichten en veel herhalingen doet - dit is het geheim van het ontwikkelen van strakke, atletische spieren.

HOE ZIET EEN LES ERUIT?
BODYPUMP is ontwikkeld om je kracht en uithoudingsvermogen in de grote spiergroepen te verbeteren en daarbij zoveel mogelijk calorieën te verbranden om een maximaal effect te behalen. Door de zorgvuldig gekozen muziektracks wordt de les echt een feestje en vergeet je snel dat je met een workout bezig bent.

1. Bij de warming-up van BODYPUMP start je met lichte gewichten om je lichaam in beweging te krijgen.
2. De instructeur leidt je daarna door het grootste deel van de training, waarbij elke belangrijke spiergroep aan bod zal komen; waaronder borst-, rug-, schouder- en buikspieren. We garanderen je dat je je spieren voelt branden voordat we bij de cooling-down zijn beland!
3. De cooling-down bestaat uit rustige muziek en hierbij rek en strek je je spieren om het risico van spierpijn of blessures te minimaliseren.

DE VOORDELEN VAN BODYPUMP
- Helpt je 600 calorieën per les te verbranden lichaamsvet te verliezen
- Verbetert je kracht
- Verbetert je algehele conditie
- Vormt en toont je spieren
- Verbetert je botdichtheid (helpt botontkalking te voorkomen)
- Laat je sterk en vol zelfvertrouwen voelen