< >
Facebook Twitter Email
All-inclusive

Classic Gym

Personal Training

Eén van de grootste belemmeringen om structureel aan de conditie te werken, is een gebrek aan motivatie. Het is vaak niet eenvoudig om jezelf keer op keer aan te sporen actief te worden en te blijven. Personal Training is de meest effectieve en persoonlijke trainingsmethode om jezelf in conditie te brengen. Of het nu gaat om afvallen, conditieverbetering of fitheid en gezondheid in algemene zin: uw Personal Trainer stemt het programma volledig af op uw doelen en wensen! Daarbij is de Personal Trainer je motivator. Ook als je al een gezonde levensstijl hanteert kan een personal trainer net dat beetje extra bieden om jou doelstellingen te bereiken of zelfs de lat nog hoger te kunnen leggen.

Personal Trainer als Beweegadviseur!

een Personal Trainer is ook een beweegadviseur, hij kan meer dan alleen een trainingsschema opstellen voor in het sportcentrum zelf. Een beweegadviseur geeft klanten ook begeleiding en advies als ze bijvoorbeeld buiten willen gaan fietsen of hardlopen. Een beweegadviseur is een allround vakman die verstand heeft van het in beweging krijgen en houden van mensen. En die het bewegen integreert in het dagelijkse leven van de klant. Want alleen zo levert training een optimaal rendement op.

Personal training omdat je;

  • wilt afvallen / strakker in je vel wilt zitten
  • een kleding maat minder wilt
  • meer kracht / spiermassa wilt
  • je fitter wilt voelen
  • betere coördinatie / houding wilt
  • van je (rug)klachten af wilt
  • meer plezier / afwisseling in je training wilt

Iedereen heeft een andere doelstelling en doelstellingen veranderen. Omdat je 1op1 word begeleid kan hierop ingespeeld worden en daardoor sneller en beter resultaat behaald worden. Kosten voor een Personal Trainer vallen buiten de contributie. Vraag naar onze tarieven.