< >
Facebook Twitter Email
All-inclusive

Classic Gym

Bodybalance

WAT IS BODYBALANCE?
Bij BODYBALANCE kun je genieten van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Het is je persoonlijke time-out van het dagelijks leven en zorgt voor een gezond lichaam en een gezonde geest. Je doet eenvoudige en veilige yoga bewegingen om je hele lichaam sterker en flexibeler te maken. Het controleren van je ademhaling is onderdeel van alle bewegingen en de instructeur geeft altijd opties voor beginnende deelnemers.

Door een gecontroleerde ademhaling, concentratie en een gestructureerde serie van stretches, bewegingen en poses op muziek, creëren we een holistische workout waardoor je je lichaam in harmonische staat en balans brengt. Deelnemers aan BODYBALANCE® merken al na een paar lessen, door een toename in kracht van de rompspieren, dat zij beter in staat zijn om een correcte lichaamshouding aan te nemen..

VOOR WIE IS BODYBALANCE?
BODYBALANCE is geschikt voor deelnemers van ieder niveau, leeftijd of geslacht en er is geen voorkennis van Yoga of Tai Chi vereist. De oefeningen zijn altijd veilig en je hebt voldoende gelegenheid om alle bewegingen en posities aan te leren.

Wanneer doe jij mee?

  • Dinsdag 09:00 - 10:00
  • Donderdag 20:05 - 21:05