< >
Facebook Twitter Email
All-inclusive

Classic Gym

29-05-2019 Zomerstempels & Bring a friend

De zomer lijkt er ein-de-lijk aan te komen… Tijd voor een zomerse actie bij Fitnesscentrum Classic Gym! #zomerstempels

Van 1 juni tot en met 1 september kun je sparen voor Zomerstempels: per deelname aan een groepsles krijg je een stempel. Elke groepsles doet mee met de actie! Heb je 5 stempels en dus een volle stempelkaart? Lever ‘m dan snel in bij de balie en je maakt kans op toffe prijzen!

Hoe het werkt? Simpel! Alle stempelkaarten worden verzameld in een grote glazen vaas; je mag er zoveel inleveren als je wilt. Hoe meer groepslessen, hoe groter dus de kans op een prijs!

+ Elke 2 weken worden er 3 winnaars getrokken uit de ingeleverde stempelkaarten
+ Tevens is er een (nog nader bekend te maken) hoofdprijs voor degene met de meeste ingeleverde stempelkaarten aan het einde van de actieperiode. Diegene is dus de meest enthousiaste groepslesdeelnemer/deelneemster van de zomer 2019! ;-)

Daarnaast kun je je eigen winkans vergroten door nieuwe leden aan te brengen. Doet een niet-lid mee aan een groepsles? Dan krijg je een extra stempel! Wordt diegene lid na het volgen van de groepsles? Dan krijg jij als aanbrengend lid een volle spaarkaart (= 5 stempels!) cadeau. Win-win-win situatie dus!

Op naar ‘n gezellige en bovenal sportieve zomer! Wie daag jij uit…?

zomerstempels1
zomerstempels2