< >
Facebook Twitter Email
All-inclusive

Classic Gym

08-05-2019 Gezocht: yogadocenten

Voor ons sfeervolle fitnesscentrum in Julianadorp zijn we op zoek naar uitbreiding van ons team.

We komen heel graag in contact met gekwalificeerde yogadocenten uit verschillende stromingen en opleidingen, bijvoorbeeld:

Hatha Yoga • Raja Yoga • Yin Yoga • Vinyasa Flow Yoga • Ashtanga Yoga

Bij Fitnesscentrum Classic Gym staan kwaliteit, plezier, kennis en een persoonlijke benadering voorop. De deelnemers moeten kunnen genieten van een prettige en goede yogales; en dat is precies waar onze yogadocenten voor zorgen!  Behalve jouw grote passie voor yoga, houd je bovendien van mensen. Jij zorgt ervoor dat onze leden na de les met een fijn gevoel naar huis gaan. Je bent down to earth, professioneel en vriendelijk.

Wat vragen we van jou?
- Een gedegen yoga opleiding in de stijl(en) waarin je lesgeeft
- Goede communicatie vaardigheden
- Ook bij gemengde groepen qua niveau, weet je iedereen te motiveren en te enthousiasmeren
- Je geeft individueel passende opties
- Creatief, verbindend en servicegericht
- Je maakt yoga toegankelijk voor iedereen, niet alleen fysiek, maar ook door jouw plezier, kennis en nuchtere aanpak
- Een teamplayer; samen met je collega’s wil je er voor zorgen dat Fitnesscentrum Classic Gym voor onze leden een bijzondere plek is. Waar ze kunnen opladen voor de week, of juist helemaal kunnen ontspannen

Ben je geïnteresseerd geraakt en zie jij het als een uitdaging om jouw yogalessen in te zetten tot het ontplooien van meer bewustzijn in onze huidige, drukke maatschappij? Dan zijn we benieuwd naar jouw expertise! Neem contact op met Marieke Wolters via mariekeboekholt[at]hotmail.com of via telefoonnummer 06-11314575 zodat we eerdaags kunnen kennismaken.

Namasté!

yoga socials