< >
Facebook Twitter Email
All-inclusive

Classic Gym

08-01-2019 750 euro voor Stichting de Zonnebloem!

Afgelopen zondag, 6 januari, organiseerde Fitnesscentrum Classic Gym een Health Event. Dit evenement, gericht op fit en gezond leven, stond in het teken van Stichting de Zonnebloem Julianadorp en alle opbrengsten die dag waren dan ook bestemd voor het goede doel. Een succesvolle, gezellige en bovendien sportieve middag resulteerde in een eindstand van € 750,- voor Stichting de Zonnebloem Julianadorp.

Van 10:00 tot 15:00 opende Fitnesscentrum Classic Gym haar deuren voor zowel leden als niet-leden. Iedereen was welkom; van beginnend sporter tot gevorderde fanatiekeling, van jong tot oud!  Gedurende de hele dag werden er workouts gegeven waarvoor een kleine bijdrage werd gevraagd. Tevens was er een drie uur durende spinningmarathon waarvan het laatste uur met een live set van DJ Mace Klaver.

Naast de sportieve activiteiten was het ook mogelijk diverse, interessante lezingen bij te wonen op het gebied van bewegen, afvallen en bewegen. Ook stonden er allerlei informatieve stands en kon er gratis een Health Check worden gedaan. Uiteraard waren er ook lekkere, verantwoorde hapjes en drankjes aanwezig.

De middag werd afgesloten met een feestelijke nieuwjaarsborrel en de loterijtrekking. Diverse ondernemers (lokaal en uit de regio) droegen geheel belangeloos hun steentje bij met mooie prijzen voor de loterij. De lootjesverkoop vond dan ook gretig aftrek met zulke prachtige prijzen!

Al met al heeft Fitnesscentrum Classic Gym, samen met iedereen die belangeloos heeft meegewerkt aan het evenement, een mooi bedrag van € 750,- opgehaald voor Stichting de Zonnebloem Julianadorp. Maandag 7 januari 2019 reikte Kathleen Snippe, eigenaar van Fitnesscentrum Classic Gym, de cheque uit aan Tiny Zijm en het bestuur van de Zonnebloem. Aan hun gezichten te zien zijn zij net zo blij met het resultaat als wij. Trots!