< >
Facebook Twitter Email
All-inclusive

Classic Gym

24-08-2020 Groepslessen buiten (rooster & info)

websiteroosterseptember2020binnenbuiten

Vanaf dinsdag 2 juni bieden we reeds ‘s avonds groepslessen ‘s avond aan op locatie de IJsbaan in Julianadorp (SPINNING uitgezonderd), hier hebben we de ruimte en kunnen we veilig met een groep buiten trainen. De ochtendlessen, weekendlessen en alle SPINNING lessen zullen gegeven worden voor het pand bij Classic Gym.

Hoe werkt het?
We zullen het rooster met de buiten groepslessen en circuittrainingen buiten zichtbaar maken in ons Virtuagym rooster. Via Virtuagym krijg je als lid elke week vier credits waarmee je lessen en/of trainmomenten naar wens kunt reserveren (1 les = 1 credit). Je kunt jouw gewenste les vanaf 7 dagen van te voren reserveren. Hierbij geldt vol = vol. Het is dus belangrijk dat je een actief Virtuagym account hebt, aangezien dit de enige manier is om een les te reserveren en dus mee te doen.

Virtuagym:
Zoals gezegd loopt alles via ons online portaal Virtuagym. Als het goed is heeft iedereen tijdens inschrijving bij Classic Gym een account gekregen die zelf middels een e-mail geactiveerd moest worden. Het kan zijn dat je dit nog niet gedaan hebt. Inmiddels hebben we naar alle inactieve accounts een herinneringsmail gestuurd om het account alsnog te activeren. Ons portaal vind je hier: http://classicgym.virtuagym.com/

Hoe werkt het reserveren van les?
Stap 1: Ga naar classicgym.virtuagym.com of naar de Virtuagym app op je telefoon
Stap 2: Log in met je e-mailadres en bijbehorend wachtwoord
Stap 3: Ga in het linkermenu naar “Rooster”
Stap 4: Selecteer de gewenste les op de datum van je keuze (7 dagen van tevoren te reserveren)
Stap 5: Klik op “Boeken” (leuk: hier kun je ook zien wie er nog meer mee doen!)

Kom je sporten? Neem dan de volgende huisregels in acht zodat we gezamenlijk kunnen zorgen voor een veilige trainomgeving. Dankjewel!

 • Te allen tijde geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop
 • Blijf thuis als je één van de volgende symptomen hebt; neusverkouden, hoesten, benauwdheid of koorts
 • Blijf thuis als iemand in je huishouden koorts (vanaf 38°C) en/of benauwdheidsklachten heeft, tenminste tot iedereen 24 uur klachtenvrij is
 • Houd 1,5 meter afstand
 • Hoest en nies in je elleboog
 • Schud geen handen
 • Was / desinfecteer regelmatig je handen
 • Ga thuis naar het toilet, alvorens je naar Classic Gym of de IJsbaan komt
 • Kom pas 5 minuten voor aanvang van de training en aangekleed naar Classic Gym of de IJsbaan, er zijn geen faciliteiten beschikbaar om om te kleden of naar het toilet te gaan
 • Maak je handen schoon met desinfectant voordat je aan de workout begint
 • Maak de materialen schoon waarmee je de oefening gaat uitvoeren (middelen zijn aanwezig), vóórdat je begint aan de oefening in het circuit of de groepsles
 • Verlaat na de training direct het terrein van Classic Gym of de IJsbaan zodat er kan worden schoongemaakt voor de volgende groep

LET OP: Controleer of het regent voordat je naar de trainingslocatie komt, bij regen komen de buitentrainingen te vervallen!

Veelgestelde vragen


Lukt iets niet? Kijk of jouw vraag hiertussen staat!

 • Waarom kan ik me niet voor een tweede les inschrijven? Vooralsnog kan elk lid zich voor 1 les per week inschrijven, zodat elk lid de kans krijgt om mee te doen. Elke zondag ontvangt iedereen een nieuwe credit voor de aankomende week.
 • Help, ik heb geen credit gekregen. Wat nu? Het kan zijn dat je meedoet met de 50% regeling, dan heb je inderdaad geen credit gekregen. Voor diegenen die aan deze regeling meedoen geldt de restrictie dat niet kan worden deelgenomen aan de buiten circuittrainingen. Je kunt natuurlijk een mail naar ons sturen om het abonnement terug te zetten naar origineel, zodat je ook wekelijks kunt deelnemen aan de buiten circuittrainingen en groepslessen.
 • Ik kom erachter dat ik helemaal geen Virtuagym account heb, kan dat alsnog? Jazeker, stuur ons even een e-mail en we zorgen ervoor dat je alsnog een actief account krijgt zodat je je kunt inschrijven voor de buiten workouts.
 • Waarom kan ik de Classic Gym groep niet zien in Virtuagym? Ik heb wel een account! Als dit het geval is, heb je waarschijnlijk een e-mail gehad met een uitnodiging om de koppeling te activeren. Check dus even je mailbox! Is dit niet het geval, stuur ons dan even een e-mail via info[at]classicgym.nl.