< >
Facebook Twitter Email
Gratis Proefweek

Classic Gym

14-05-2020 Buiten trainen vanaf 18 mei!

Wat gaan we doen?
We zullen vanaf maandag 18 mei twee buiten circuittrainingen per uur gaan aanbieden. We hebben hiervoor een vast rooster met lesmomenten gemaakt waarop je je kunt inschrijven, er kunnen maximaal 10 personen per circuit meedoen. Deze circuittraining duurt 45 minuten, waarbij alle spiergroepen getraind worden. Uiteraard gaan we specifiek trainingen aanbieden voor kinderen, jeugd, volwassenen en 65+-ers. Ook zullen er een aantal buiten spinning lessen worden gegeven!

Hoe gaan we dit doen?
We zullen het rooster met de circuittrainingen buiten en de buiten spinning lessen zichtbaar maken in ons Virtuagym rooster. Via Virtuagym krijg je als lid elke week (op zondag) een credit waarmee je een les kunt reserveren. Je kunt jouw gewenste les vanaf 3 dagen van te voren reserveren. Hierbij geldt vol = vol. Het is dus belangrijk dat je een actief Virtuagym account hebt, aangezien dit de enige manier is om een les te reserveren.

Virtuagym:
Zoals gezegd zal alles gaan lopen via ons online portaal Virtuagym. Als het goed heeft iedereen tijdens inschrijving bij Classic Gym een account gekregen die zelf middels een e-mail geactiveerd moest worden. Het kan zijn dat je dit nog niet gedaan hebt. Inmiddels hebben we naar alle inactieve accounts een herinneringsmail gestuurd om het account alsnog te activeren. Ons portaal vind je hier: http://classicgym.virtuagym.com/

Hoe werkt het reserveren van les?
Stap 1: Log in op Virtuagym (als je dit via je telefoon wil doen, dien je hiervoor de app te downloaden)
Stap 2: Klik op “rooster”
Stap 3: Ga naar de dag en tijd van je keuze en klik op de les
Stap 4: Klik op “boeken” (leuk: hier kun je ook zien wie er nog meer mee doen!)

Veelgestelde vragen


Lukt iets niet? Kijk of jouw vraag hiertussen staat!

Virtuagym:

  • Waarom kan ik me niet voor een tweede les inschrijven? Vooralsnog kan elk lid zich voor 1 les per week inschrijven, zodat elk lid de kans krijgt om mee te doen. Elke zondag ontvangt iedereen een nieuwe credit voor de aankomende week.
  • Help, ik heb geen credit gekregen. Wat nu? Het kan zijn dat je meedoet met de 50% regeling, dan heb je inderdaad geen credit gekregen. Voor diegenen die aan deze regeling meedoen geldt de restrictie dat niet kan worden deelgenomen aan de buiten circuittrainingen. Je kunt natuurlijk een mail naar ons sturen om het abonnement terug te zetten naar origineel, zodat je ook wekelijks kunt deelnemen aan de buiten trainingen.
  • Ik kom erachter dat ik helemaal geen Virtuagym account heb, kan dat alsnog? Jazeker, stuur ons even een e-mail en we zorgen ervoor dat je alsnog een actief account krijgt zodat je je kunt inschrijven voor de buiten circuittrainingen.
  • Waarom kan ik de Classic Gym groep niet zien in Virtuagym? Ik heb wel een account! Als dit het geval is, heb je waarschijnlijk een e-mail gehad met een uitnodiging om de koppeling te activeren. Check dus even je mailbox! Is dit niet het geval, stuur ons dan even een e-mail via info[at]classicgym.nl.

Zoom:

  • Moet ik me inschrijven voor een online Zoom les? Nee, al onze leden kunnen onbeperkt deelnemen aan de online groepslessen!
  • Heb ik een Zoom account nodig? Nee, het enige wat je nodig hebt is Zoom. Je hebt toegang tot de betreffende lessen zonder account.
  • Hoe installeer ik Zoom? HIER lees je hoe je Zoom download en installeert zodat je gemakkelijk kunt deelnemen aan de online groepslessen.