< >
Facebook Twitter Email
Gratis Proefweek

Classic Gym

Overheidswege zijn wij helaas genoodzaakt tot nader order te sluiten

Beste leden,

Zoals waarschijnlijk niemand is ontgaan, heeft het kabinet besloten scholen, cafés en sportscholen m.i.v. vandaag (15 maart 2020) te sluiten tot tenminste 28 april 2020 tot nader order. Wij zijn dan helaas van overheidswege ook genoodzaakt onze deuren gesloten te houden de komende weken.

Onze fysio is tot nader order gewoon geopend. Hier zullen dan ook de hygiënemaatregelen - nog meer - worden aangescherpt, zodat we onze patiënten zo veilig kunnen behandelen. Mocht u als patiënt last hebben van verkoudheid, hoesten en/of koorts dan vragen wij u van de afspraak af te zien. Uiteraard bent u vrij om uw afspraak af te zeggen als u zich er niet prettig bij voelt, ook zonder klachten.

Houd je mail de komende tijd in de gaten, want natuurlijk zullen we niet geheel stil zitten! Wij zullen met onze instructeurs een aantal korte workout filmpjes beschikbaar stellen zodat jij alsnog kunt voldoen aan je dagelijkse behoefte aan beweging. Tevens hebben we Thuisfit schema’s in Virtuagym; wij zullen deze wekelijks vernieuwen.

Wij betreuren dat dit virus ons dwingt tot deze maatregelen, maar hopen dat eenieder begrijpt dat dit is wat we gezamenlijk moeten doen om dit virus in te dammen en te boven te komen.

In deze rare tijden. zorg goed voor elkaar en jezelf.