< >
Facebook Twitter Email
Gratis Proefweek

Classic Gym

09-10-2019 Yoga & thee event

Tijdens een rustgevende yoga sessie worden lichaam en geest met elkaar verbonden, wordt je je bewust van je houding & ademhaling en kom je even helemaal tot rust. Daarna maak je tijdens de theeproeverij op unieke wijze kennis met de vele mogelijkheden van thee. Dit alles voor € 25,- p.p. Opgeven bij de balie van Classic Gym tegen direct contante betaling.

Mevrouw Cha , oftewel theesommelier Linda, laat je in een anderhalf uur durende theeproeverij kennis maken met bijzondere smaken thee die zij zelf heeft ingekocht bij verschillende theeboeren. Dit is niet zomaar een high tea, dit is een high tea waar het draait om de thee in plaats van de hapjes…

PROEVEN MET EEN THEESOMMELIER
Thee drinken met een theespecialist; reken maar dat je daar iets van leert! Van de geschiedenis van thee, de groei van thee, de verwerking van thee, het bewaren van thee, het zetten van thee. Kortom, alles wat met thee te maken heeft. Met deze kennis kan ze het beste kopje thee voor je zetten en er ook nog eens iets leuks en interessants bij vertellen. Op deze manier weet je precies hoe je thuis jouw eigen beste theekopje kunt zetten. Handig!

THEE EN SPIJS IS NICE
Hoewel het om de thee draait, komen er natuurlijk ook hapjes aan te pas: thee en spijs. Ook wel foodpairing genoemd. Laat je verbazen door deze, soms heel verrassende, smaakuitstapjes en neem de inspiratie mee naar huis om daar te shinen met thee en lekkers!

FBeventheader