< >
Facebook Twitter Email
Gratis Proefweek

Classic Gym

Weight Challenge

Het nieuwe jaar goed beginnen? Je goede voornemens nu eindelijk eens waarmaken? Fitnesscentrum Classic Gym helpt je! Met ons unieke afval- & lifestyleprogramma van 13 weken bieden wij jou alles wat je nodig hebt om een gezond gewicht en een gezonde levensstijl te bereiken. Opgeven voor dit unieke programma kan tot woensdag 16 januari!

Vanaf de week van 14 januari word je 13 weken begeleid door een eigen personal trainer en een voedingsdeskundige. Zij staan altijd voor jou klaar en zorgen ervoor dat jij je doelen bereikt. Naast wekelijkse small group training en coaching momenten met je eigen personal trainer en groep zijn er ook regelmatig voedingsbijeenkomsten, meet- en weegmomenten en krijg je toegang tot een online platform met allerlei handige tools, tips & tricks.

Zo sta je er nooit alleen voor! Samen met de groep ondernemen we diverse sportieve activiteiten en sluiten we de challenge gezamenlijk af met een professionele kookworkshop onder leiding van een kok.

Geef je snel op bij de balie of maak vrijblijvend een afspraak met één van de coaches voor nog meer informatie! Op naar de allerbeste versie van jezelf!