< >
Facebook Twitter Email
Gratis Proefweek

Classic Gym

BARRE

LesMills_Barre_logo(white)

Mooi betekent niet zwak. Balletdansers zijn de sterkste atleten ter wereld, hun gratie en elegantie worden gevormd door een gefocuste en gecontroleerde training.

WAT IS LES MILLS BARRE?
Les Mills BARRE is een moderne versie van een klassieke balletles; een workout van 30 minuten ontwikkeld om de houdingsspieren te shapen, corekracht op te bouwen en even te ontsnappen uit de hecktiek van alledag. Als je op zoek bent naar een andere manier van trainen of een nieuwe manier van zelfexpressie, zul je Les Mills BARRE geweldig vinden. It may look beautiful, but don’t underestimate the burn.

A MODERN CLASSIC WITH A BEAUTIFUL BURN
Les Mills BARRE is een op ballet geïnspireerde training die je hele lichaam versterkt en vormt.

VOORDELEN
Vorm en versterk je lichaam met een elegante workout die de benen, bilspieren en corespieren aanpakt. Feel a beautiful burn and a sense of grace as you escape the everyday.

WAAROM WERKT HET?
Balletdansers zijn de sterkste atleten ter wereld. Les Mills BARRE combineert een cardio piek met intensieve, high rep oefeningen die je spieren versterken en isoleren.

ZELF PROBEREN?
Het is voor iedereen -lid of geen lid- mogelijk aan deze proefles deel te nemen.
U kunt zich hiervoor opgeven bij Fitnesscentrum Classic Gym aan de balie.
Wanneer u om wat voor reden dan ook niet mee kunt doen is er altijd de mogelijkheid tot het volgen van een proefles wanneer deze les op ons reguliere lesrooster terug is te vinden.
Wanneer? Dat houden wij nog even voor onszelf.

LES MILLS BARRE SOCIAL TILE 2